Artikeln publicerades 5 maj 2021

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Kom ihåg att nominera till Hallsbergs kommuns pedagogiska pris

Fram till den 15 maj kan du nominera en pedagog, ett arbetslag eller enhet som du tycker förtjänar att få hyllas för sitt fina, utvecklande arbete inom förskola, annan pedagogisk verksamhet, grundskola och/eller fritidshem. Har du nominerat till pedagogiskt pris än?

Det betyder mer än du tror att blir nominerad!

- Jag hade inte tänkt att det skulle betyda något särskilt att bli nominerad till pedagogiska priset förrän jag blev det. Det var när jag läste själva nomineringarna som jag tänkte att det jobb jag har gjort, har betytt något särskilt för andra.

Det var betydelsefullt att få läsa det fina några personer skrivit om mig. Jag har själv minnen från min skolgång med pedagoger som har betytt mycket och som jag aldrig kommer att glömma. Hade pedagogiska priset funnits då hade jag nominerat dem för att uppmärksamma den goda pedagogiken och värmen de utstrålade.

Jag hoppas att många passar på att nominera våra fina pedagoger! Det kanske är det viktigaste året i år då vi drabbats av en pandemi och det har varit extra tungt i perioder på skolorna. Då kommer en nominering att kännas extra kul säger Jenny Jonsson, lärare på Fredriksbergskolan som är en av de två pedagoger som förra året fick ta emot Hallsbergs kommuns pedagogiska pris.

Förra årets vinnare

Jenny Jonsson, lärare på Fredriksbergsskolan i Vretstorp.

Karin Björk, förskollärare på förskolan Ekhagen i Sköllersta. Nu har hon bytt förskola och arbetar på förskolan Björkängen.

Nominera senast den 15 maj

Fram till den 15 maj kan du som bor eller arbetar i Hallsbergs kommun nominera en pedagog eller ett arbetslag i förskola, pedagogisk omsorg, skola eller fritidshem.

Se kriterier och nominera