Artikeln publicerades 25 oktober 2022

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ahlsell fortsätter investera i Hallsberg

En stark framtidstro och ytterligare tillväxtambitioner ligger bakom Ahlsells beslut om ännu en stor investering i det svenska logistikcentrumet i Hallsberg. Ahlsell kommer att köpa cirka 23 hektar mark av kommunen invid Kombiterminalen i Hallsbergs kommun. En satsning som kommer att bidra till utökad arbetskraft och näringslivsutveckling i kommunen och dess närområde.

Hallsbergs kommun är ett av Sveriges och Nordens viktigaste logistiknav. Här möts järnväg, europaväg och riksväg i ett unikt multimodalt kluster. Vi fortsätter vår starka tillväxtresa och attraherar såväl näringsliv som bostadsetableringar till kommunen.

Tillsammans med Ahlsell har vi skapat de bästa förutsättningarna för fortsatta satsningar och tillväxt. Ahlsell kommer att köpa cirka 23 hektar mark av kommunen invid Kombiterminalen i Hallsbergs Kommun för att bygga en ytterligare site. En satsning som kommer bidra till utökad arbetskraft och näringslivsutveckling i vårt närområde.

Vi som kommun gläds över och välkomnar Ahlsells beslut om fortsatt utbyggnad inom vårt logistiska område. För vår kommun och närliggande kommuner är Ahlsell en stor och viktig arbetsgivare.
Jag vill även passa på att tacka alla som på olika sätt varit involverade för att möjliggöra denna etablering. Ingen nämnd och ingen glömd,

säger Magnus Andersson som är kommunstyrelsens ordförande i Hallsbergs kommun.

Kontakta näringslivschefen

Magnus Larsson
Telefon: 0582-68 50 50
E-post: magnus.b.larsson@hallsberg.se