Förändringar i kulturskolans verksamhet med anledning av coronaviruset covid-19

Med anledning av den situation som vi befinner oss i på grund av coronaviruset covid-19 har vi på Hallsbergs kulturskola gjort åtgärder för att minska smittspridningen.

  • Vi ställer in all vår gruppverksamhet fram till den 20 april. Detta innebär att teatergrupper, bildgrupper, körer och alla ensemblegrupper tar en paus.
  • Inga konserter och föreställningar kommer att genomföras under denna period.
  • Vår enskilda sång- och instrumentalundervisning kommer att fortsätta som vanligt. Där det är möjligt kommer vi att starta distansundervisning. Respektive musiklärare kommer att höra av sig till de elever det kan bli aktuellt för.

Åtgärderna kan innebära att eleverna i gruppämnena inte får det antal lektionstillfällen som de har rätt till. Eventuell kompensation sker i efterhand. Fakturan för vårterminen betalas som vanligt

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kontinuerligt. Förändringar kan ske snabbt, den senaste informationen hittar ni här på hallsberg.se.

Kontakta Kulturskolan

Besöksadress: Ungdomshuset Kuben, Södra Allén 26 i Hallsberg
E-post: kulturskolan@edu.hallsberg.se

Kontaktuppgifter till skolans personal

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.