Kulturskolan

Se vilka kurser Kulturskolan erbjuder, läs om anmälan och avgifter och se vilka aktiviteter som anordnas på Kulturskolan med mera.

I Kulturskolan kan du spela instrument, sjunga eller vara med i en teatergrupp eller bildgrupp. Vår personal består av utbildade pedagoger och vi försöker hela tiden inspirera och utmana våra elever, både i den ordinarie undervisningen och med konserter, läger och andra arrangemang.

Förändringar i kulturskolans verksamhet

Med anledning av den situation som vi befinner oss i på grund av coronaviruset covid-19 har vi på Hallsbergs kulturskola gjort åtgärder för att minska smittspridningen.

Förändringar i kulturskolans verksamhet

När du ska besöka våra publika verksamheter
Om du har symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, ska du undvika fysiska kontakter. Det innebär att du då inte ska besöka våra publika verksamheter. Det gäller till exempel bibliotek, öppna förskolan, simhall och gym.

 • Kulturskolans kurser

  Se kulturskolans kurser inom musik, teater och bild.Med anledning av den situation som vi befinner oss i på grund av coronaviruset covid-19 har vi på Hallsbergs kulturskola gjort åtgärder för att minska smittspridningen.

 • Anmälan, avanmälan och avgifter

  Anmäl dig till en kurs eller avanmäl dig. Se terminsavgifter och läs om instrumenthyra och elev- och föräldraföreningen HALKEFF

 • Kulturskolans personal

  Hitta kontaktuppgifter till oss som jobbar på Kulturskolan.

 • Aktiviteter på Kulturskolan

  Se vilka aktiveteter som anordnas på Kulturskolan.