Företag - boka monter på Hallsbergsmässan 2022

En bekräftelse på din anmälan skickas till den e-postadress du anger. Om du har gjort en anmälan men inte fått en bekräftelse, kontakta mässans projektledare

Boka monter

Sista anmälningsdag är den 31 mars 2022.

Avbokning av mässdeltagande ska göras skriftligt och senast den 6 april. Då debiteras endast 300 kr, i annat fall förfaller hela monterhyran till betalning.

Fält markerade med svart stjärna är obligatoriska och måste fyllas i.

Typ av monter
Typ av monter

Vill du ha e-faktura?  * (obligatorisk)
Vill du ha e-faktura?
Till exempel en speciell placering i hallen eller placering bredvid annat företag. Det är inte säkert att vi kan uppfylla önskemålen. Önskemålen hanteras i den ordning de kommer in.
Anmälan till After mässa * (obligatorisk)
Anmälan till After mässa


Deltagande på After mässa på hotell Stinsen är kostnadsfritt för utställare.
Förboka After mässa-paket
Förboka After mässa-paket


Paketet består av en snackstallrik och en pasta med oxfilé- och pepparsås, inklusive en fatöl eller ett glas vin, alternativt alkoholfritt. Paketet kostar 195 kr (på plats 278 kr). Om du vill ha specialkost, så meddelar du hotell Stinsen. Telefon: 0582-457 50, e-post: info@hotellstinsen.com. Avbokning av After mässa-paket ska göras skriftligt och senast den 6 april. Då debiteras ingen avgift, i annat fall förfaller hela kostnaden till betalning och du erhåller en faktura.


För att kunna hantera ditt ärende kommer den ansvariga nämnden behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen.

Så behandlar vi dina personuppgifter.

Kontakta projektledaren för Hallsbergsmässan

Josefine Jahnsson
Telefon: 0582-68 54 75
E-post: josefine.jahnsson@hallsberg.se

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.