Hallsbergs driving range

Se var driving rangen ligger, hur du köper polletter och vilka tider banan är stängd för underhåll.

Nu har driving rangen öppnat för säsongen

För närvarande kan golfbollar endast köpas genom att betala med 10-kronorsmynt i bollmaskinen. Om du har polletter kvar sedan tidigare går det förstås att använda dem också, men det går inte att köpa nya polletter i dagsläget.

Golfbanan ligger på vägen ut mot Vibytorp, i höjd med Sydnärkehallen, och har öppet alla dagar.

På golfbanan finns det 22 utslagsplatser och det går att slå 300 meter långa slag. Vid sidan om finns det också möjlighet att öva närspel på putting greenen och att öva bunkerslag.

Köp polletter

För att spela behöver du golfpolletter. En pollett motsvarar en hink med cirka 25 bollar. Automat för polletter och kort finns vid banan.

Just nu går det inte att köpa polletter, men det går att betala med 10-kronorsmynt och polletter man redan har direkt i bollmaskinen.

På grund av skadegörelse/stöld finns det för närvarande inte någon kortläsare på driving rangens bollmaskin. Därför går det nu endast att köpa bollar med polletter, som i sin tur finns att köpa i Alléhallens kassa under badets öppettider.

Se badets öppettider

Tider när banan är stängd för underhåll

Banan är stängd för underhåll

  • måndagar 07.00-11.00
  • onsdagar 07.00-11.00
  • fredagar 07.00-11.00

Viss anpassning kan dock ske efter önskemål. Kontakta i så fall någon av vaktmästarna på telefon 070-343 78 44, 072-245 01 44 eller 0582-68 50 13.

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.