Förändringar i Alléhallens verksamheter med anledning av covid-19

Så påverkas verksamheterna i Alléhallen av coronaviruset covid-19.

Alléhallens bad håller stängt med undantag. Gymmet håller stängt.

På grund av de skärpta nationella allmänna råden håller badet stängt. Undantaget är simskola och träningsverksamhet för barn och unga födda 2002 och senare.

Alléhallens gym håller stängt för allmänheten.

Om du har ett bad- eller gymkort kompenseras du för tiden vi håller stängt genom att giltighetstiden på ditt kort förlängs. Om du har löpande autogiro utan slutdatum fryser vi betalningarna tills vi öppnar igen.

Information till dig som vill nyttja din friskvård digitalt.

Kommunens information om de nationella allmänna råden och covid-19

Du som är över 70 år kan pausa ditt periodkort

Du som är över 70 år och har periodkort (till exempel årskort eller halvårskort) på badet eller gymmet har möjlighet att göra uppehåll på ditt kort. Det gäller till exempel årskort eller halvårskort.

Detta gäller från den 1 mars 2020.

När du vill börja bada eller träna igen

När du vill börja bada eller träna igen pratar du med personalen i Alléhallens kassa. Personalen förlänger giltighetstiden på kortet med den tid som gått från den 1 mars (eller datumet för ditt senaste besök om det gjordes efter den 1 mars) till den dagen du börjar besöka badet eller gymmet igen.

Autogirodragningar genomförs som vanligt

Vi gör inga uppehåll eller avbrott i autogirodragningar. De kommer att genomföras tills periodkortet är avbetalt. Det innebär alltså att det görs dragningar under tiden för uppehållet men naturligtvis inte under den förlängda tiden.

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.