Förändringar i Alléhallens verksamheter med anledning av covid-19

Så påverkas verksamheterna i Alléhallen av coronaviruset covid-19.

Maxgräns på antal badgäster

Alléhallen har infört en maxgräns på antalet badgäster som får vistas samtidigt i simhallen. Detta gör vi för att det ska bli lättare att hålla avstånd.

Om vi skulle nå maxgränsen gäller kösystemet en ut, en in.

Omklädningsrummen

Vi har även sett över våra omklädningsrum och stängt av en del skåp för att undvika trängsel.

Vi uppmanar våra gymkunder att byta om och duscha hemma.

Ingen frukostbuffé serveras

Alléhallens café serverar för tillfället inte frukostbuffé.

Du som är över 70 år kan pausa ditt periodkort

Du som är över 70 år och har periodkort (till exempel årskort eller halvårskort) på badet eller gymmet har möjlighet att göra uppehåll ditt kort. Det gäller till exempel årskort eller halvårskort.

Den här möjligheten finns för dig som inte vill bada eller träna under den period då sociala kontakter bör undvikas på grund av rådande situation med coronaviruset.

Detta gäller från den 1 mars 2020.

När du vill börja bada eller träna igen

När du vill börja bada eller träna igen pratar du med personalen i Alléhallens kassa. Personalen förlänger giltighetstiden på kortet med den tid som gått från den 1 mars (eller datumet för ditt senaste besök om det gjordes efter den 1 mars) till den dagen du börjar besöka badet eller gymmet igen.

Autogirodragningar genomförs som vanligt

Vi gör inga uppehåll eller avbrott i autogirodragningar. De kommer att genomföras tills periodkortet är avbetalt. Det innebär alltså att det görs dragningar under tiden för uppehållet men naturligtvis inte under den förlängda tiden.

Cirkelträning

Cirkelträningen på Alléhallens gym har uppehåll tills vidare.


Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.