Aktuellt på Alléhallen

Se nyheter om kursstarter, ändrade öppettider, stängda bassänger med mera.

Alléhallens bad och gym håller stängt

På grund av de skärpta nationella allmänna råden håller badet och gymmet stängt.

Om du har ett bad- eller gymkort kompenseras du för tiden vi håller stängt genom att giltighetstiden på ditt kort förlängs. Om du har löpande autogiro fryser vi betalningarna tills vi öppnar igen.

Information till dig som vill nyttja din friskvård digitalt.

Kommunens information om de nationella allmänna råden och covid-19

 • Information till dig som vill nyttja din friskvårdspeng!

  Nu finns möjlighet för dig som har friskvård att köpa produkter digitalt.
  Köpa bad- och träningskort digitaltFriskvård via Actiway
  Gör ditt köp genom att logga in på Actiways webbplats och välj Alléhallen som leverantör, välj sedan den produkt du vill köpa.Utnyttja friskvårdspengen via Actiways webbplatslänk till annan webbplats
  Friskvård via Benify
  Gör ditt köp genom att logga in på Benifys webbplats och välj Alléhallen som leverantör, välj sedan den produkt du vill köpa.Utnyttja friskvårdspengen via Benifys webbplatslänk till annan webbplats
  Friskvård via EpassiGör ditt köp genom att logga in på Epassis webbplats och välj Alléhallen som leverantör. Du väljer vilken summa du vill handla för.Utnyttja friskvårdspengen via Epassis webbplatslänk till annan webbplatsPriser - AlléhallenLäs mer om vilka priser vi har på AlléhallenAktivering av kortFör att bromsa smittspridningen av covid-19 har vi för tillfället stängt för allmänheten. När vi har öppnat igen kan du aktivera ditt kort, kortet börjar gälla från och med det aktiveras. Glöm inte ta med ditt band om du har ett sedan tidigare, har du inget kostar det 50 kronor och betalas för på plats.

Kontakta Alléhallen

Telefon: 0582-68 53 75
E-post: badet@hallsberg.se
Besöksadress: Södra Allén 6 i Hallsberg

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.