UngDrive - starta eget företag i sommar

För dig som är intresserad av att driva företag och är mellan 15 - 18 år kan vi i år erbjuda dig möjligheten att starta eget som sommarsyssla. Detta är en ny satsning på sommarföretagande för ungdomar, i samarbete med UngDrive och Region Örebro Län.

Starta eget i sommar – med hjälp av riktiga entreprenörer!

Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får man som deltagare hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet.

Så går det till

UngDrive startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off. Veckan innehåller inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla sin företagsidé. Därefter får du som ung företagare support hela sommaren via fysiska träffar, telefon, e-post och Facebook samt en träff i juli för en gemensam inspirationsdag.

I början av augusti samlas du tillsammans med de andra deltagarna åter för mer inspiration och erfarenhetsutbyte, samt diplomering och prisutdelning till de företag som lyckats lite extra bra under sommaren.

Ansök till UngDrive

Du ansöker via UngDrive. Där kan du också få mer information om projektet.

Läs mer och ansök på Ung drives webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om UngDrive

Är en icke-vinstdrivande organisation med sitt säte i Gnosjö som årligen utbildar tusentals ungdomar inom företagande, entreprenörskap och att göra verklighet av sina drömmar.

Kontaktcenter

Kontaktcenter hjälper dig med dina frågor om kommunens verksamheter. Kan vi inte svara på din fråga hjälper vi dig vidare till rätt person.