Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Synpunkter, klagomål eller förslag till förbättringar

Hör av dig till oss om du vill lämna synpunkter, klagomål eller förslag till förbättringar. Dina synpunkter lämnas vidare till den som är chef för den berörda verksamheten.

Du kan välja att skicka dina synpunkter och klagomål till vår postadress, faxa eller skicka till vår e-postadress. Ladda ner blanketten nedan, fyll i och skicka in till någon av adresserna du finner längre ner på sidan.

Om du väljer att lämna ditt namn samt telefonnummer eller e-postadress kan vi kontakta dig för att berätta hur vi arbetar med dina klagomål och/eller synpunkter.

Alla inkomna handlingar, vare sig de är inkomna som e-post, fax eller med vanlig postbefordran, är normalt allmänna offentliga handlingar. Detta innebär att alla har rätt att ta del av samtliga uppgifter i handlingen. Alla inkomna handlingar registreras i kommunens diariesystem. Därefter vidarebefordras handlingen med synpunkter till den som är ansvarig för den verksamhet som omnämns i meddelandet. Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskydd.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda