Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Mötesplatser

I Hallsbergs kommun finns det mötesplatser för alla åldrar och olika behov, till exempel fritidsgårdar, bibliotek och träffpunkter för seniorer.

Fritidsgårdar

Fritidsgårdarna erbjuder en bred verksamhet som bygger på ungdomars egna idéer och intressen. Bland annat erbjuder de café, sport- och replokaler, tevespel, film, gruppverksamhet, resor, läger och mycket mer.

Fritidsgårdar i Hallsbergs kommun

Bibliotek

Biblioteken är till för alla som bor, arbetar i eller besöker Hallsberg. Huvudbiblioteket är Hallsbergs största offentliga mötesplats och i Hjortkvarn och Pålsboda finns två bibliotek till. Biblioteken erbjuder också ett varierat utbud av föreläsningar, författarbesök, utställningar och barnteater.

Biblioteken i Hallsbergs kommun

Träffpunkter

Träffpunkterna för seniorer är en plats för gemenskap. Där finns möjlighet att lära känna andra, att träffas kring gemensamma intressen både på och utanför träffpunkten.

I Hallsbergs kommun finns det fyra träffpunkter. Knuten och Åsen ligger i centrala Hallsberg, Esslatorp finns i Vretstorp och Sköllergården i Pålsboda. Träffpunkterna är öppna för alla seniorer och de kostar inget att besöka. Det finns möjlighet att köpa fika och du som deltar är alltid välkommen att vara med och styra innehåll och aktiviteter.

Träffpunkter i Hallsbergs kommun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda