-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotboll på Transtenskolan

Inom ramen för elevens val kommer Transtenskolan att erbjuda fotbollsprofil läsåret 2016/2017
Du får två träningstillfällen på sammanlagt 140 minuter i veckan under skoltid.  Vi håller företrädesvis till vid Sydnärkehallens konstgräs under utesäsong. För att söka fotbollsprofil ska du ha flera års fotbollsspel och träning bakom dig. Du ska ha ett brinnande intresse och vara säker på att vilja satsa tre år på fotboll och skola kombinerat!
Elever som inte tillhör skolans upptagningsområde måste göra ett skolval på en blankett som finns på Transtenskolans hemsida (under rubriken ”profiler”) eller kan fås via skolans expedition.

Anders Jidsjö, ansvarig för fotbollsprofilen
0582-68 52 67
anders.jidsjo@hallsberg.se

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Att ta med sig:

Bollpass: Vanlig fotbollutrustning, vi bedriver bollpassen på konstgräsplanen

Fyspass: Träningskläder och skor för utomhusbruk fram tills att annat anges på hemsidan. Vi kommer att vara ute så länge vädret tillåter, när det blir kallare så går vi in i idrottshallen.

OBS. Vattenflaska MÅSTE med till varje boll- och fyspass – VIKTIGT! (Ni som inte har fått vattenflaskor får se till att ta med er egna)

Teoripass: Block och penna (och sudd om ni klantar er och skriver fel)

Kontaktuppgifter