Ny Medarbetare

En ny termin kommer även med en ny medarbetare. Hon heter Linnea Sindt.
Vi hälsar Linnea  välkommen till Transtenskolan.
..................................................................................................................................................................................................................

Linnea Sindt, 32 år
Kurator på Transtenskolan och det är nu till mig elever och föräldrar kan vända sig vid behov av samtal, stöd eller rådfrågning i allt ifrån små till stora problem.

Jag bor i Örebro tillsammans med min man och våra två barn. Under de senaste åren har jag varvat studier på Örebro Universitet med att vara mammaledig och även arbetat på ett stödboende för unga tjejer. Jag är utbildad socialpedagog med inriktning mot barn, familjer och ungdomar och innan jag började studera arbetade jag som elevassistent och inom handikappomsorgen. Har gått konstskola i Stockholm så förutom att umgås med familj och vänner på fritiden ägnar jag mig gärna åt olika typer av kreativa intressen så som att måla, snickra, fotografera och helst med mycket starka färger.

Jag känner mig väl emottagen på skolan och ser fram emot de utmaningar som väntar och hoppas på att kunna bidra med mycket positivt för både elever, föräldrar och kollegor.

Kontaktuppgifter