Kevin och Martina – nya praktikanter

Kevin Birgersson

Nu är höstens praktikanter äntligen på plats hos oss. Kevin studerar till ämneslärare och Martina pluggar till gymnasielärare i idrott och historia på Örebro universitet. Vi hoppas att de ska trivas hos oss.

 Här presenterar de sig själva.

  • Hej! Mitt namn är Kevin Birgersson! Jag studerar till ämneslärare på Örebro Universitet. Vid min utbildnings slut är tanken att jag ska ha behörighet att undervisa i Idrott och hälsa, historia, geografi och samhällskunskap.
    Jag kommer under v 41-43, 47-48 finnas på Transtensskolan för min verksamhetsförlagda utbildning. På minfritid så spelar jag fotboll och umgås med familj och vänner.
    Jag ser fram emot tiden på Transtensskolan och hoppas att den blir mycket lärorik. Tack! Jag heter


  • Martina Andersson, är 19 år och pluggar till gymnasielärare i idrott och historia på Örebro universitet. Jag går min första termin på lärarprogrammet och läser just nu pedagogik, det är inom pedagogik jag ska göra min praktik på Transtensskolan.
    På gymnasiet läste jag naturvetenskapsprogrammet på Alléskolan och en stor del av min fritid lägger jag på det innebandylag jag tränar. Anledningen till att jag vill bli lärare är att jag tycker väldigt mycket om att jobba med ungdomar och ser läraryrket som någonting där jagkan hjälpa människor att nå sina olika mål samtidigt som jagständigt kan utveckla mig själv som människa.
    Jag har valt idrott som första ämne för att jag anser att det är någonting av de troligaste som finns och någonting som också är en väldigt viktigdel av skoltiden för unga. Jag hoppas att jag, som lärare, kommer kunna både hjälpa och stötta unga både i med- och motgångar under deras skoltid.

Kontaktuppgifter