Vi är en mångkulturell skola och vårt mål är att alla barn känner att de är en del av en helhet, där de är delaktiga och blir sedda.

ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Tanken är att alla vårdnadshavare och elever ska kunna logga in för att kunna ta del av elevers omdömen, kunskapsutveckling och frånvaro. På Stocksätterskolan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du ta hjälp av en lathund för att skapa konto och kunna logga in.

Om oss

Klicka för att komma till skolans hjärta!

Stocksätterskolan är en F-6 skola med ca 220 elever, fördelade på två arbetsenheter, Eken F-3 och Rönnen 4-6. På skolan har vi också en förberedelseklass som tar emot nyanlända elever. Varje arbetsenhet har ett fritidshem och det finns även ett fritids för de äldre eleverna, Tallen.

Skolan är belägen i norra Hallsberg med direkt närhet till naturen, ett naturligt inslag i både fritidsverksamhet och undervisning. I direkt anslutning till vår skolgård finns sedan några år tillbaka en spontanlekplats, vilken vi i skolan utnyttjar för såväl rastverksamhet som olika fysiska aktiviteter under skoldagen.

Hitta hit!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vår skola prioriterar:


¤ att alla barn känner att de är en del av en helhet, där de är delaktiga och blir sedda.

¤ att eleverna har kunskap om målen, känner att de har inflytande, kan påverka sitt skolarbete i de olika ämnena och är med och planerar sitt arbete.. 

¤ att lyfta språket! Ett rikt och varierat språk är betydelsefullt och vårt främsta redskap för att tänka, kommunicera och lära

Just nu pågår en stor ombyggnation på Stocksätterskolan. Den kan följas via vår hemsida Stocksätterskolan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och via Instagram "stocksatterskolan"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktuppgifter