Information om regler med mera

Ansök eller säg upp plats

Edwise

Via de inloggade tjänsterna i edWise kan du som vårdnadshavare till barn i förskola och fritidshem

  • acceptera platserbjudande,
  • registrera inkomstuppgifter,
  • registrera barnschema,
  • avsluta placering samt
  • uppdatera kontaktuppgifter.

Tjänsten är webbaserad vilket gör det möjligt för dig att logga in när som helst och var som helst ifrån. Konto skapas automatiskt för dig som har barn i någon av Hallsbergs kommuns verksamheter. För att logga in använder du mobilt bankID/bankID. Du hittar mer information samt en länk till inloggningssidan genom att klicka HÄRlänk till annan webbplats.

Använder du en smartphone eller läsplatta kan du även ladda hem vårdnadshavarappen Tieto edu. Appen är kopplad till edWise och ger dig tillgång till delar av den information som finns i edWise. Appen är under uppbyggnad och just nu innehåller den en informationsfunktion samt möjlighet att anmäla frånvaro för ditt barn. Längre fram kommer det även vara möjligt att registrera barnschema via appen.

Manual för Edwise

Du kan läsa steg för steg hur du ska gå till väga för att lägga in ett barn- schema i Edwise i en manual som du kan hitta om du klickar här.PDF

Blankett vid medicinering:

Om ditt barn behöver få medicin under dagen på förskolan ska en särskild blankett lämnas till förskolan. Den hittar du nedan:

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Överlåtelse av medicinering.docx 73.5 kB 2017-03-27 06.57

Kontaktuppgifter