Lampan. En härlig avdelning för de minsta.

Lampan

Lampan är avdelningen för de yngsta barnen. För de flesta barn är detta det första mötet med förskolan. Vårt fokus ligger i första hand vid att skapa en grupp där barnen känner trygghet och glädje över att vara hos oss. Vi tror på det kompetenta barnet och ser därför det som viktigt att barnen har inflytande och är delaktighet över sin vardag. Barnens intressen ligger till grund för vad vi väljer att arbeta med. Vi vill att barnen ska få möjlighet att utforska och känna förundran.

Vi har valt att arbeta med TAKK (tecken som stöd) som är ett hjälpmedel för att förtydliga och stimulera språkutvecklingen hos barnen. Genom att arbeta med tecken som stöd samtalar vi pedagoger tydligare och de viktigaste orden betonas. Vi har också valt att arbeta med språkmaterialet Babblarna, där språkljuden ligger i fokus. Vi tar även hjälp av Babblarna när vi arbetar kring andra ämnen såsom tex. Matematik och skapande.

Välkomna att höra av er till oss om ni har frågor om vår verksamhet. Ni kan även boka in ett besök om ni vill komma och titta på vår avdelning och den övriga förskolan.


Välkommen att höra ev er till oss om ni har frågor om vår verksamhet. Ni kan även boka ett besök om ni vill komma och se vår avdelning och övriga förskolan.


Mvh Lampans personal.


Kontaktuppgifter