Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Elektroniska leverantörsfakturor

Hallsbergs kommun hanterar cirka 27 000 leverantörsfakturor varje år. Att göra hanteringen snabb och säker är därför viktigt. Alla parter tjänar på elektroniska fakturor - kommunen, leverantören och miljön.

Hallsbergs kommun erbjuder idag två olika möjligheter att skicka elektroniska fakturor, EDI-fakturor / Sve-faktura och fakturaregistrering via InExchange på webben. Du som leverantör väljer lösning beroende på hur många fakturor du skickar och hur många av företagets kunder som vill ha elektroniska fakturor.

Sve-faktura

Hallsbergs kommun har idag samarbete med InExchange för Sve-fakturor genom en så kallad fakturaskrivare. Fakturaskrivaren "fångar" informationen som affärssystemet skickar till en skrivare och istället för att skriva ut fakturan på papper, så görs den om till en elektronisk fil som skickas till kommunen. Fakturaskrivaren kan användas tillsammans med alla fakturerings-/affärssystem som kan skriva ut fakturor och är därför lämplig även för mindre leverantörer. Kontakta InExchange om du vill använda Sve-faktura, telefon 0500-44 63 60.

Kontakt

Ekonomiavdelningen
Telefon 0582-68 50 00 (växel) eller ekonomiavdelning@hallsberg.se

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda