Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

För dig som anställd i Hallsbergs kommun

Personuppgifter för dig som är anställd i Hallsbergs kommun behandlas för att kommunen ska kunna fullfölja sitt ansvar som arbetsgivare samt erbjuda personalförmåner. Det är kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig och behandlingen av uppgifterna grundar sig på artikel 6 i dataskyddsförordningen. Det vill säga ett ingånget avtal mellan dig som anställd och Hallsbergs kommun som arbetsgivare, anställningsavtalet.

För dig som söker tjänst hos oss

När du söker en tjänst hos Hallsbergs kommun gör du det via HR-supporten. När du skickar in din ansökan får du information från dem om hur de hanterar dina personuppgifter utifrån GDPR.

Referenters personuppgifter

Hallsbergs kommuns behandling av dina personuppgifter stödjer sig på artikel 6.1 f i EU:s allmänna dataskyddsförordning vilket innebär att vi behandlar dina personuppgifter då det ligger i kommunens berättigade intresse att göra en så bra rekrytering som möjligt.

I referensprotokollet framgår ditt namn, befattning, telefonnummer och i vissa fall arbetsplats samt anteckningar från detta samtal. Om personen du är referent till anställs så kommer referensprotokollet att bevaras i dennes personalakt. Om vi inte anställer personen kommer referensprotokollet och dina personuppgifter gallras efter två år. Du har rätt att begära att dina personuppgifter rättas om de är felaktiga.

Om du anser att dina personuppgifter behandlas felaktigt, utan rättslig grund eller om du har andra frågor kring behandlingen av dina personuppgifter så har du rätt att lämna klagomål till Datainspektionen.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda