Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Vi tecknar ett samarbetsavtal med Kumla

Nu ingår Hallsberg och Kumla kommun ett samarbete för att säkerställa båda kommunernas behov av resurser och minska sårbarheten inom fysisk planering, miljö- och hälsoskydd- och byggområdena.

– Jag ser detta samarbete som ett ”vinn-vinn- koncept” ur många synvinklar. Vi stärker kommunernas kompetens och blir mindre sårbara. Vi blir dessutom attraktivare som arbetsgivare för den kompetens vi behöver både behålla och rekrytera. Och, inte minst, ökar vi tillgängligheten och servicen för våra medborgare och andra som behöver våra tjänster, säger Ulla Lundholm, Kumla kommuns kommundirektör.

Torbjörn Dybeck, kommundirektör i Hallsbergs kommun, förklarar att samarbete kommuner emellan är mycket viktigt och att vi genom avtalet säkerställer kvalitet, kompetens och tillgänglighet även i framtiden.

Personalen går över till Kumla

Samverkansorganisationen innebär att tio medarbetare i Hallsberg har erbjudits en övergång till anställning i Kumla kommun från och med 1 september. I Kumla kommer avdelningschefer leda arbetet och ha fullt ansvar för personalen.

Verksamheten kommer arbeta mot flera nämnder i båda kommunerna, och ska serva de bägge kommunerna med totalt cirka 37 000 invånare.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda