Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Vinnarna av Pedagogiskt pris 2017 presenterade

Vibytorps förskola har vunnit årets pedagogiska pris för förskolan och läraren Anna Edman på Fredriksbergsskolan har vunnit årets pedagogiska pris för grundskolan 2017.

 Pris till pedagogerna på Vibytorps förskola

Motiveringen till Pedagogiskt pris för förskolan 2017 lyder:

Ett lag av pedagoger som i alla lägen har rätt fokus. Ett lag där alla individer bidrar till det gemensamma bästa. Ett lag med rätt inställning och vilja att utvecklas. Ett lag med gott samarbete med vårdnadshavarna. Ett lag som löser svårigheter och har ett gott hjärta. Ett lag som ser barns förmågor och tillsammans utvecklar framtida generationer. Med andra ord – Vibytorps förskola ska vara stolta över sig själva! Ni tilldelas nämligen pedagogiskt pris för förskolan 2017!

- Det här har vi längtat efter! Tusen tack! sade pedagogerna på Vibytorps förskola.

Pris till Anna Edman på Fredriksbergsskolan

Motiveringen till Pedagogiskt pris för grundskolan 2017 lyder:

Pristagaren är mycket mån om sina elever, ser till att de trivs och når målen. Hen ger förklaringar på ett pedagogiskt sätt och skapar arbetsro i klassrummet. Vid konflikter finns pristagaren där och föräldrar möter hen fint. Helt enkelt en toppenlärare.
Pedagogiskt pris för grundskolan 2017 tilldelas Anna Edman, lärare och utvecklingsledare på Fredriksbergsskolan samt förstelärare!

- Det känns otroligt att få priset för något som jag själv tycker är så självklart. Jag känner mig så uppskattad. Det är det här man drömmer om som lärare. Det här är däremot inte ett enmansjobb, utan ett grupparbete, sade läraren Anna Edman som också är utvecklingsledare och förstelärare.

En uppmuntran och bekräftelse på god pedagogik

Hallsbergs kommun delar ut priset som en uppmuntran och bekräftelse på vikten av god pedagogik. Tanken är att priset ska ge inspiration och ett ökat fokus på pedagogens betydelse samt bidra till en ännu bättre utbildning för våra barn och elever. Pedagogiskt pris delades ut för tredje året i rad.

Vi säger grattis till Anna Edman och pedagogerna på Vibytorps förskola!

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda