Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Regional skolutvecklingsträff med Sveriges utbildningsminister

På bilden: Veronie Lejonord - förstelärare, Thuka Said Haidar – modersmålslärare och Katerina Kuksa. Foto: Carina M Koutakis

Hallsberg har idag varit värd för en regional skolutvecklingsträff, där tyngden på dagen har varit att diskutera hur alla elever ska nå behörighet till gymnasieskolan. Tjänstemän och skolpolitiker från delar av länet, samt utbildningsminister Gustav Fridolin har varit på plats.

Träffen var placerad på Alléskolan på förmiddagen, och på eftermiddagen besöktes Stocksätterskolan. På Alléskolan hölls bland annat seminarier om elever utan behörighet till gymnasieskolan. Hallsbergs kommun ansvarade för ett av tre seminarier - Digitala verktyg ger nya möjligheter i arbetet med nyanlända elever i Hallsbergs kommun. Representanter från Hallsbergs kommun under detta pass var Veronie Lejonord - förstelärare, Thuka Said Haidar – modersmålslärare och Katerina Kuksa.

På Stocksätterskolan blev det en rundvandring med fokus på att visa hur en modern lärmiljö kan se ut, där digitala verktyg är en naturlig del i skolarbetet. Dagen avslutades med en träff med elevrådet på Stocksätterskolan.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

19 juni-13 augusti
måndag-torsdag 8-16, fredag 8-15

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda