Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Lena Fagerlund ny kommundirektör i Hallsbergs kommun

Lena Fagerlund är från den 1 juli 2018 anställd som ny kommundirektör i Hallsbergs kommun

Sedan januari 2018 har Lena Fagerlund tjänstgjort som tillförordnad kommundirektör i Hallsbergs kommun. Lena är utbildad förvaltningsekonom och har gedigen erfarenhet från kommunal, statlig och privat sektor.

Lena Fagerlund kommer närmast från Mora där hon var ekonomichef och biträdande kommundirektör. I Hallsbergs kommun har Lena också varit ekonomichef och nu senast tillförordnad kommundirektör.

- Vi är glada att Lena Fagerlund valt att bli kommundirektör i vår kommun. Lena är en kompetent person, det har bland annat visat sig under hennes tid som tillförordnad kommundirektör, då hon visat stort ledarskap både internt och externt i kommunen. Det känns både tryggt och spännande att ha rekryterat Lena som kommundirektör. Lena har en bred kompetens som passar utmärkt för en kommun på frammarsch, säger Magnus Andersson, kommunstyrelsens ordförande.

- Jag ser fram emot att arbeta i Hallsbergs kommun utifrån rollen som kommundirektör. Hallsberg är en kommun som växer och har många spännande utmaningar. Det blir intressant att delta i kommunens fortsatta utvecklingsarbete tillsammans med förtroendevalda, chefer och medarbetare, i dialog med invånarna, säger Lena Fagerlund.

Kontakt

Magnus Andersson, kommunstyrelsens ordförande, 070-216 27 29

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda