Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Jukka Tekonen tf förvaltningschef för social- och arbetsmarknadsförvaltningen

Från den 1 april blir Jukka Tekonen tillförordnad förvaltningschef för social- och arbetsmarknadsförvaltningen i Hallsbergs kommun. Jukka har en lång och gedigen erfarenhet som chef och ledare inom det sociala området. Han har bland annat varit socialchef i Hällefors kommun och Karlskoga kommun samt tf socialchef i Kumla kommun.

Jukka kommer att vara tillförordnad förvaltningschef under tiden som Hallsbergs kommun fortsätter rekryteringen av ny förvaltningschef. Jukka Tekonen hyrs in via sitt bolag J.Tekonen konsult AB och avtalet är tecknat fram till den 23 september 2016. Kostnaden för Hallsbergs kommun är i nivå med nuvarande kostnad för en anställd förvaltningschef.

Lena Dibbern som idag innehar tjänsten som förvaltningschef för social- och arbetsmarknads-förvaltningen kommer från den 1 april att övergå till tjänsten som kvalitets- och administrativ chef. Som chef för den nya administrativa avdelningen kommer Lena leda den politiska beredningsprocessen och övergripande ansvara för kommunens kvalitetsutveckling.

Torbjörn Dybeck: Jag tycker att det är tråkigt att vi inte har hittat en kandidat till tjänsten som förvaltningschef för social- och arbetsmarknadsförvaltningen. Men jag är glad att Jukka med sin erfarenhet kan hjälpa oss under tiden vi fortsätter att rekrytera ny förvaltningschef. Jag är också väldigt glad att Lena, som har gjort ett fantastiskt arbete som förvaltningschef, nu äntligen kan påbörja sitt arbete som kvalitets- och administrativ chef. Idag har många av de områden som Lena kommer att ansvara för fått stå tillbaka på grund av att det saknats en chef.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda