Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Information från hemtjänsten till dig som äldre

Hemtjänsten vill uppmana dig som äldre att vara vaksam och inte släppa in okända personer. Lämna aldrig ut dina kontouppgifter och ge inte kontanter till någon du inte känner!

Äldre personer har den senaste tiden blivit uppringda av någon som säger sig vara från hemtjänsten. I en del fall vill de boka besök för att komma och städa, men i de flesta fall vill de ha pengar. Det kan till exempel handla om att de säger att de ska hämta ut medicin till den äldre.

Det har hänt att de kommer hem till den äldre och knackar på med motiveringen att de ska hjälpa till med olika saker. Senare har den äldre upptäckt att till exempel plånboken är borta.

- Jag vill nu varna äldre för att släppa in okända personer. Lämna aldrig ut dina kontouppgifter och ge inte kontanter till någon du inte känner igen, säger Anette Söderström, områdeschef för hemtjänsten i Hallsberg.

- Hemtjänstens medarbetare arbetar inte på det viset. Vi har alltid namnskylt och kan låsa upp via telefonen till alla som ska ha besök av oss. Och vi kommer inte på oplanerade besök som du inte har bett oss att komma på, säger Anette.

Kontakt

Anette Söderström, områdeschef för hemtjänsten i Hallsberg, 0582-68 55 04

anette.soderstrom@hallsberg.se

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda