Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Hallsbergs kommun är representerat i expertråd för skolutveckling

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har tillsammans med Friskolornas riksförbund skapat ett expertråd för skolutveckling. En av de som fått förfrågan och som nu ingår i expertrådet är Fredrik Nordvall, förvaltningschef för bildningsförvaltningen, Hallsbergs kommun.

Expertrådet består av forskare och praktiker, och ska ta fram exempel på framgångsrik skolutveckling. Exemplen ska sedan leda till förslag som ska presenteras för Skolkommissionen och regeringen.

- Jag har jobbat med skolutvecklingsfrågor i fjorton år; som lärare, utvecklingsledare, biträdande rektor, rektor och sedan drygt två år som förvaltningschef i Hallsbergs kommun. Det är klart att det känns roligt att få vara med och bidra även på nationell nivå. Det är ett erkännande av den skolutveckling jag har drivit på lokal nivå. Jag tror att jag har mycket att bidra med. Det är även roligt att vi placerar Hallsberg på kartan när det gäller skolfrågor. Vi har en fantastisk utveckling nu och jag är mycket stolt över alla duktiga skolledare och pedagoger i kommunen som bidrar till det säger Fredrik Nordvall, förvaltningschef - bildningsförvaltningen.

För mer information; skl.se och http://www.dagenssamhalle.se/debatt/vi-bildar-expertrad-foer-skolutveckling-16937länk till annan webbplats

Kontakt: Fredrik Nordvall, Förvaltningschef - bildningsförvaltningen

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Sommaröppettider vecka 25 -32
Måndag-torsdag 8-16, fredag 8-15

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda