Välj språk / Choose language

Hallsbergs kommun - Hallsberg... nära till - www.hallsberg.se
Lägg till sidan i Mina Favoriter
Blanketter
Kontakt
Karta

Bygga och bo i Hallsbergs kommun

Vikatorp, Äppelträdgården

Vikatorp, Äppelträdgården

Hallsberg är ett blomstrande samhälle omgivet av öppna landskap, djupa skogar, spännande berg och ett antal sjöar. Hallsberg är med sitt centrala läge en knutpunkt mellan väg och järnväg. I tätorterna, alla med unik karaktär, finns bra och prisvärda villor, lägenheter och byggklara tomter. Här finns möjligheterna för dig att hitta ditt drömboende.

Vibytorp, etapp 2

Ett nytt centralt villaområde håller på att byggas söder om det befintliga villaområdet Vibytorp. Området byggs ut etappvis, i första etappen har 12 tomter iordningställts. När området är fullt utbyggt kommer det att vara cirka 50 villatomter. Storleken på tomterna kommer att variera mellan 900-1760 kvm, de flesta tomter är runt 1300 kvm. Från området tar du dig på några minuter till förskola, grundskola, fritidsanläggningar, galleria och restauranger. Det är bara några minuters promenad till familjebadet Alléhallen och järnvägsstationen.

Tomtpris just nu: 95 000 kronor, till detta tillkommer kostnader för vatten- och avlopp samt bygglov.

Vikatorp, Äppelträdgården

Vikatorp är ett naturskönt område i nordvästra delen av Hallsberg. Här är det nära till skola, barnomsorg och service. I söder gränsar Vikatorp till friluftsområdet Hultaskogen där det bland annat finns elljusspår. Tomterna i området är stora och varierar mellan 2093-2388 kvm.

Tomtpris just nu: 150 000 kronor, vatten- och avlopp samt bygglov ingår i priset.

Östansjö

Östansjö är en vacker bygd nära strövområden och sjönära till Bäcksjön med badplats. Det är endast sju minuter till Hallsberg med många arbetstillfällen. I Östansjö finns låg- och mellanstadieskola.

Tomtpris just nu: 69 000 kronor, vatten- och avlopp, nybyggnadskarta samt bygglov ingår i priset.

Fler attraktiva tomter

Det finns även attraktiva tomter, både i Hallsberg och i kommunens övriga tätorter; Sköllersta, Vretstorp, Pålsboda, Svennevad och Hjortkvarn.Tomtpriset är just nu från 69 000 kronor, vatten- och avlopp, nybyggnadskarta samt bygglov ingår i priset.

Vill du bygga eget i Hallsberg?

Är du intresserad av att köpa en tomt i Hallsbergs kommun är du välkommen att kontakta Bisera Cajo, telefon: 0582-68 51 46 eller e-post: bisera.cajo@hallsberg.se

Information om villatomter och priser hittar du på www.hallsberg.se/boihallsberglänk till annan webbplats

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö
Stäng

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Telefon: 0582-68 50 00
E-post: kommun@hallsberg.se

Adress

Hallsbergs kommun
694 80 HALLSBERG
Organisationsnummer: 212000-1926

Följ oss

Hittade du inte vad du sökte?

Kommunhusets öppettider

Måndag-torsdag 8-17, fredag 8-16

Begränsat öppethållande i samband med vissa helger.

För kommunanställda